Maria van Boxtel en Lian Kasper 

Landgilde secretariaat 

 

Landgilde: voor start en opvolging in de biologische en multifunctionele landbouw. Bij vraag en aanbod kun je zelf zoeken naar je match. Je kunt ons ook benaderen voor begeleiding bij start of opvolging, of doe mee met één van onze activiteiten. Eerst meer leren? Wij werken met een routekaart voor start en overname. Voor meer informatie over Landgilde zie over ons.

 

Steun jij ook ons ideaal van continuïteit en uitbreiding van biologische grond? Landgilde kan niet draaien zonder steun uit de sector. Wij stellen jouw donatie zeer op prijs. Je kunt hier doneren.


Landgilde is een initiatief van Aeres Warmonderhof opleidingen, de Vereniging voor Biologisch-Dynamische Landbouw en Voeding en Land & Co en wordt gesteund door BD Grondbeheer en betrokken biologische boeren.  

 

Landgilde is mede mogelijk gemaakt door het project Land in Verbinding, ondersteund door de provincie Gelderland en door de Europese Unie. Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.  

 

De vernieuwing van de website van Landgilde is mede mogelijk gemaakt door het project Warmonderhof Trainingen, ondersteund door de provincie Flevoland en door de Europese Unie. Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.  

 

                  

 

Traktor landgilde