Matchen kan op verschillende manieren. Je kan kiezen om zelf een advertentie te plaatsen op zoek naar een boerderij of boer. Zo ben je direct zichtbaar op Landgilde.nl. Kies dan voor onze zoekopties ZELF ADVERTEREN of ADVERTEREN PLUS. 

 

Wil je liever niet zichtbaar zijn? Dan kan je Landgilde inschakelen om voor je te zoeken. Dat kan met het MATCHMAKER pakket. Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe advertenties en/of activiteiten maar (nog) niet actief op zoek? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

 

Zoekopties Landgilde:

 

  1. ZELF ADVERTEREN Je plaatst jouw advertentie op Landgilde.nl. Je ontvangt zelf de reacties op je advertentie en jij gaat met eventuele matches in gesprek. We vragen je een eenmalige bijdrage van 50 euro voor starters, 75 euro voor overdragers (excl. btw), die we gebruiken om de website van Landgilde draaiende te kunnen houden.
  2. ADVERTEREN PLUS Je plaatst jouw advertentie op Landgilde.nl. Je krijgt een telefonisch intake-gesprek zodat wij goed weten wat je zoekt en wij actief mee kunnen denken over potentiële matches in ons netwerk. Je ontvangt zelf de reacties op je advertentie en jij gaat met de eventuele matches in gesprek. Kosten zijn 250 euro voor starters, 350 euro voor overdragers (excl. btw).
  3. MATCHMAKER Je plaatst jouw advertentie op Landgilde óf je geeft jouw zoekopdracht door om Landgilde anoniem te laten zoeken. Je krijgt een telefonisch intake gesprek, zodat wij goed weten wat je zoekt. Landgilde denkt actief mee over matches in ons netwerk. Landgilde selecteert de reacties voor jou en communiceert met jou over veelbelovende matches. Kosten zijn 500 euro voor starters, 750 euro voor overdragers (excl. btw).

 

Begeleiding bij bedrijfsstart of -overname

 

Bovenstaande opties helpen je een match te vinden, maar bieden uiteraard geen garantie tot een succesvolle bedrijfsovername. Wil je een match beter verkennen? Of heb je een match gevonden en wil je begeleiding bij bedrijfsovername? Hiervoor kun je via Landgilde een bekwame begeleider vinden. Je kunt hier ook handige informatie en tips vinden om bedrijfsovername goed aan te pakken. 

Bekijk Vraag & aanbod Plaats advertentie

Traktor landgilde