Plaats oproep bij: Vrijwilligers gezocht

Hier kunt u als bedrijf een advertentie plaatsen voor het aanbieden van vrijwilligerswerk op het bedrijf.

De advertentie voor vrijwilligers moet u zelf opstellen. Na verzending ontvangt u het verzoek om de tekst te bevestigen. Na 3 maanden volgt een e-mail met het verzoek te herbevestigen, te wijzigen of te verwijderen. Indien geen reactie, dan wordt de advertentie automatisch na 1 week verwijderd. U kunt de tekst altijd zelf aanpassen of verwijderen. De advertentie wordt uitsluitend op ‘Landgilde’ getoond: er worden geen vrijwilligers benaderd of door de computer gezocht. U wordt dus gemaild of gebeld door iemand die de advertentie leest. U kunt zelf ook nagaan welke vrijwilligers zich aanbieden.

NB. Vrijwilligerswerk geeft geen recht op een onkosten- of arbeidsvergoeding. Het hangt van de bedrijfsfilsofie af of een vergoeding mogelijk is. Vrijwilligerswerk is niet verblijvend, en het is geen (opstapje voor) betaalde arbeid. Zie www.vrijwilligerswerk.nl voor algemene info. Hier staat ook informatie over vrijwilligers en verzekering.

Vermelden: Type bedrijf en woonplaats met website. Liefst een gerichte oproep welk type vrijwilligerswerk moet worden ingevuld of welk type vrijwilliger wordt gezocht. Ook welke periode of dag(en) in de week. Ook alleen voor een vakantieperiode is denkbaar. Afsluiten met (voor- en/of achter) naam en e-mailcontact. Eventueel telefoonnummer. Vermelding van uw adres raden wij af. Advertentie in ‘ik’ of ‘wij’-stijl werkt het beste.

Voorbeeld van aanbod voor vrijwilligerswerk
Ons bedrijf De Groene Stek in Wageningen is een zorgtuinderij met 3 ha groenten en kinderopvang, www.degroenestek.nl. Wij zoeken vrijwilligers die kunnen helpen met onderhoudswerk zoals hagen snoeien of schilderwerk. Dit doen wij op maandag want dan zijn er geen zorgklanten. Periode of tijdsinzet: elke maandag vanaf januari 2013. Contact graag via e-mail naar: Piet Kansen, piet@degroenesstek.nl.Introductieregel
Volledige advertentietekst
Afbeelding (optioneel):
Contactpersoon:
Bedrijfsnaam:
Emailadres:
Website:
Ik ontvang graag eventueel nieuws over deze site: 

Ik ben geen robot: