Plaats oproep bij: Vrijwilligers bieden zich aan

Hier kun je een gratis advertentie plaatsen voor je aanbod als vrijwilliger.

De advertentie moet je zelf opstellen. Na verzending ontvang je het verzoek om de tekst te bevestigen. Na 3 maanden volgt een e-mail met het verzoek te herbevestigen, te wijzigen of te verwijderen. Indien geen reactie, dan wordt de advertentie automatisch na 1 week verwijderd. Je kunt de tekst altijd zelf aanpassen of verwijderen. De advertentie wordt uitsluitend op ‘Landgilde’ getoond: er worden geen bedrijven benaderd of door de computer gezocht.

NB. Vrijwilligerswerk geeft geen recht op een onkosten- of arbeidsvergoeding. Het hangt van het bedrijf af of een vergoeding mogelijk is. Vrijwilligerswerk is niet verblijvend, en het is geen (opstapje voor) betaalde arbeid. Zie www.vrijwilligerswerk.nl voor algemene info.

Vermelden: uw woonplaats of regio waarin je een boerderij zoekt. Een indruk van welk type vrijwilligerswerk je leuk lijkt. Ook indicatie van leeftijd. In welke periode of dag(en) in de week. Ook alleen voor een vakantie- of rustperiode is denkbaar. Afsluiten met (voor- en/of achter)naam en e-mail. Eventueel telefoonnummer. Vermelding van uw adres raden wij af. Advertentie in ‘ik’-stijl werkt het beste, een voorbeeld ter inspiratie.

Voorbeeld vrager
Ik woon in Wageningen en ik zoek vrijwilligerswerk op een boerderij in de omgeving van Ede-Wageningen. Ik ben 62 jaar en gepensioneerd leraar, en ik wil graag helpen met educatie van kinderen. Periode of tijdsinzet: elke donderdagmiddag vanaf maart 2013. Naam, e-mail.Introductieregel
Volledige advertentietekst
Afbeelding (optioneel):
Naam:
Emailadres:
Ik ontvang graag eventueel nieuws over deze site:  

Ik ben geen robot: