BelleMarie

IntroductieregelKruidenbedrijf Bellemarie heeft plek voor stagiaires en "anderen".
Volledige advertentietekstVanaf maart,/april of later en tot oktober is er nog plek op BelleMarie voor voltijd en of deeltijd stagiaires van de Warmonderhof en de Stadslandbouw
Daarnaast hebben we ook plek voor b.v een verse ex Warmonderhoffer of iemand die een seizoen iets anders wil doen en affiniteit heeft met tuinbouw/kruidenteelt. (dit kan tegen kost en inwoning en een vergoeding).

Heb je gezonde werklust en wil je veel leren over kruidenteelt (van grondbemesting/bewerking voorbereiden, zaaien, verplegen, oogsten/verwerken en vermarkten) dan kun je goed bij ons terecht. De werkzaamheden zijn divers maar wel gestructureerd. Er wordt zowel binnen (kas en tunnels) als ook buiten gewerkt. We vinden het belangrijk dat je je eigen kwaliteiten ontdekt en we proberen zoveel mogelijk begeleiding te geven om deze verder te ontwikkelen. Er is zowel handmatig werk als ook met diverse trekkers en machines. Zie ook onze website of facebook en instagram.

We werken in een klein divers team. Naast ongeveer 40 soorten verschillende kruiden is er een klein koppel ossen, kippen, 2 paarden en bijen. Van verschillende kruiden maken we saus.
Ook is er een oefenveld speciaal voor stagiaires, waar je het trekker rijden en machinaal verzorgen van de gewassen zelfstandig kunt oefenen. Elke zaterdag (al 30 jaar) staan we op de biologische Noordermarkt in Amsterdam.
Er is passende woonruimte aanwezig.

Voel je welkom!!
Wil je meer informatie mail of bel naar bellemarie@hotmail.nl
Margje Timmerman/Andre Dijkgraaf
0653866150 0653948773
Contactpersoon:M.M Timmerman
Bedrijfsnaam:BelleMarie
Emailadres:bellemarie@hotmail.nl
Website:www.bellemarie.nl
Contact opnemenTerug naar het overzicht