Plaats oproep bij: Ondernemers en opvolging gezocht

WAT. Hier kun je een oproep plaatsen voor een nieuwe partner, als opvolger of voor uitbreiding. De plaatsing gebeurt na een check door onze coördinator Helmer Wieringa.
WAAROM EEN CHECK. Het vinden van een opvolger of nieuwe partner-ondernemer is een heel proces. Onze opzet is dat dit serieus gebeurt. Het komt helaas te vaak voor dat jonge opvolgers en overdragers verdwalen in allerlei misverstanden van goede bedoelingen.
Wanneer uw bedrijf een opvolger of mede-ondernemer zoekt, is dit te zien als een serieuze of zware personeelsadvertentie met een heldere vraag (wat zoekt het bedrijf) en heldere procedure (termijn, selectie, gesprek, afwijzingen, afspraken). U heeft zich al voorbereid, bijvoorbeeld door een ‘uitgangsdocument’ op te stellen (zie onder ‘zelfstudie’) of dat te gaan doen. Bovendien: heeft u informatie klaar liggen voor belangstellenden?
WAT GEBEURT ER. Na verzending van de gegevens, neemt Helmer Wieringa contact met u op. Pas na dit contact (telefonisch of per e-mail) volgt plaatsing van uw advertentie.
HOE IN TE VULLEN. Hieronder vult u gegevens in. In de eerste velden geeft u een beschrijving van uw bedrijf, inclusief agrarische omvang. U vermeldt of het pacht of eigendom betreft, er woonruimte is, en welk type kandidaat u zoekt. Wees svp volledig: de tekst wordt erna geplaatst als oproep.
Wanneer u op ‘verzenden’ drukt start u de procedure en stemt u in met de voorwaarden.
KOSTEN. Het plaatsen van de oproep en telefonisch contact zijn gratis. Om Landgilde.nl ‘in de lucht’ te houden stellen wij een bijdrage als gift op prijs.

OPTIE. Een optie is dat u gebruik maakt van begeleiding door een van onze begeleiders. Die begeleiding kan zowel bij de fase van werving & selectie als bij de fase van samen afspraken maken over de overdracht, inclusief het aansturen van accountant en notaris.Introductieregel
Volledige advertentietekst
Uitgangsdocument opgesteld?
Afbeelding
Contactpersoon
Bedrijfsnaam
Emailadres
Website
Telefoon
Selecteer begeleider
Ik ontvang graag eventueel nieuws over deze site:  

Ik ben geen robot: