De Groene Griffioen

IntroductieregelVacature melkveehouder
Volledige advertentietekstNet onder de rook van Amsterdam in het mooie Weesp ligt verscholen tussen de rietkragen van de Vecht, biologische boerderij De Groene Griffioen. Het familiebedrijf bestaat uit een melkveehouderij met circa 120 Montbeliarde runderen (60 melkkoeien, 60 stuks jongvee, 1 dekstier), zuivelmakerij, boerderijwinkel en vergaderruimte.
Kenmerkend voor De Groene Griffioen: antibioticavrij, natuurlijke dekking, dubbeldoelkoeien met horens en een compoststal. Ter ondersteuning van het dagelijkse werk op de melkveehouderij, is de familie Griffioen op zoek naar een

Melkveehouder (m/v)

Het betreft een fulltime functie waarbij je zelfstandig het dagelijkse werk uitvoert dat voornamelijk bestaat uit het melken, voeren en verzorgen van het vee (jongvee en melkkoeien), trekkerwerkzaamheden en onderhoud machines.

Wij zoeken
Iemand met ervaring in het dagelijks runnen van een melkveebedrijf en affiniteit heeft met biologische landbouw, stripgrazen en composteren verantwoordelijkheidsgevoel heeft, tijdig problemen kan signaleren bij de koeien en een aanpakker is. Je kunt zowel goed zelfstandig werken als in teamverband. Ervaring met het runnen van een melkveebedrijf is een vereiste, evenals rijbewijs B en trekkerrijbewijs.

Functie eisen
• Melkervaring (vereiste)
• Trekkerrijbewijs
• Kennis en ervaring in het runnen van een melkveebedrijf
• Kennis en ervaring in onderhoud en techniek (melkstal, trekker, machines)
• Affiniteit met compostering, kringlooplandbouw en stripgrazen
• Affiniteit met de biologische sector
• Affiniteit met verbreding (zuivelproductie, educatie, huisverkoop)
• Aanpakkershouding: je wilt werken en ziet het werk liggen
• Eigen vervoer (rijbewijs B)

Wij bieden
Een veelzijdige functie op een prachtig verbreed biologische melkveehouderij met ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid om in te groeien in het bedrijf. Passende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Dierhouderij of op ZZP-basis. Woonruimte op het erf bespreekbaar.

Reageren
Bij interesse graag voor 15 juli (eerst) een motivatie met cv (werkervaring) per e-mail naar wendela@degroenegriffioen.nl. Meer informatie over ons bedrijf staat op onze website www.degroenegriffioen.nl en voor een indruk van het reilen en zeilen bekijk onze facebookpagina.


BedrijfsnaamDe Groene Griffioen
Websitewww.degroenegriffioen.nl
Contact opnemenTerug naar het overzicht