Stichting Sociale Moestuin Sliedrecht

IntroductieregelBedrijfsleider / zorgtuinder Sociale Moestuin Sliedrecht 15-38 uur per week
Volledige advertentietekstDe Stichting Sociale Moestuin is een dynamische vrijwilligersorganisatie met haar werkgebied in het hart van Sliedrecht. Op de Sociale Moestuin creëren we cohesie tussen mensen. Die cohesie geven we vorm via onze moestuin. Onze tuin is 0.37 hectare. Op de tuin worden groenten en fruit zo biologisch mogelijk geteeld. De werkzaamheden breiden zich uit. Met de bouw van een nieuw gebouw realiseren we de mogelijkheid voor het opzetten van een theetuin met kleine kaart.
Op de tuin werken participanten en vrijwilligers met verschillende achtergronden en culturen. Samenwerken en plezier beleven zijn dingen waarvoor we ons hard voor maken. Vanuit een veilige, stabiele omgeving krijgt iedereen de kans om te groeien binnen zijn of haar competenties.
Onze moestuin is volop in ontwikkeling, waarbij veel ideeën zich aandienen. Dat vraagt om een professionaliseringsslag. Half 2018 is deze slag ingezet. We merken echter dat we meer stabiliteit nodig hebben, vandaar dat we zoeken naar een bedrijfsleider voor onze tuin. Een bedrijfsleider die het belangrijk vindt dat iedereen met plezier naar onze tuin kan komen.

Waar werk je?
Op de Sociale Moestuin Sliedrecht. Als projectleider werk je intensief samen met vrijwilligers en participanten. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die vanuit de tuin gerealiseerd worden. Zo werken we vanuit de tuin in de wijk om tuinen van de woningbouw coöperatie te onderhouden, maar ook van particulieren die dat zelf niet meer kunnen. Indien noodzakelijk woon je externe overleggen bij.

Wat ga je doen?
*mede coördineren van de nieuwbouw en werkzaamheden die daarmee samenhangen, in samenwerking met
een vrijwillige aannemer
*het coördineren van alle tuinwerkzaamheden en andere activiteiten op de tuin
*coördineren van werkzaamheden voor opdrachtgevers
*het aansturen van participanten en vrijwilligers
*het kostendekkend exploiteren van de tuin en het coördineren van administratieve zaken rondom de tuin.
Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het aantrekken van WMO-PGB cliënten.

Wie zoeken wij?
*je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau en hebt affiniteit met moestuinieren en groen
*je beschikt over ondernemend en organiserend vermogen
*je bent sensitief, oplossingsgericht, geduldig en duidelijk
*je houdt je hoofd koel en je hart warm
*je bent communicatief vaardig
*je bent pro-actief en kunt financiële en maatschappelijke belangen afwegen

Ons aanbod:
Deze nieuwe functie zal zich in de loop van de tijd steeds verder ontwikkelen. De Stichting zoekt een ZZPkandidaat die zich wil binden aan de tuin. Afhankelijk van ervaring en opleiding zullen we een uurloon overeenkomen tussen de €25 en €30 euro per uur ex BTW. Naarmate de exploitatie meer dekkend is, waarin de kandidaat zelf een rol speelt, behoort een prestatiebeloning tot de mogelijkheden.

Voor een gerichte taakomschrijving of nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Voorzitter Mirjam Lankreijer info@socialemoestuin.nl.
Sollicitaties verwachten wij schriftelijk voor 15 maart 2020. per adres Rivierdijk 163, 3361 AH Sliedrecht of per mail aan info@socialemoestuin.nl. We starten graag in april 2020 met een nieuwe tuinder.
BedrijfsnaamStichting Sociale Moestuin Sliedrecht
Websitehttp://www.socialemoestuin.nl/
Contact opnemenTerug naar het overzicht