Reyerhof

IntroductieregelTuinder gezocht voor Reyerhof Stuttgart
Volledige advertentietekstHet Reyerhof Stuttgart zoekt een gepassioneerde tuinder

Wij zijn een veelzijdig Demeterbedrijf in Stuttgart. We hebben 10 melkkoeien en wij verzuivelen onze melk. Verder doen wij zowel aan akker- als tuinbouw, hebben wij hoogstamfruit en houden wij kippen. Wij werken op een oppervlakte van 40 ha. Onze producten verkopen wij uitsluitend via directe vermarkting; zowel via onze boerderijwinkel, als een CSA met 500 leden.
De tuinbouw is het arbeidsintensiefste gedeelte van het bedrijf. Op ongeveer 4 ha vruchtbare kleigrond telen wij verschillende groentesoorten als sla, venkel, snijbiet, sperziebonen, enz. Bovendien zijn er 3 folietunnels met in de zomer tomaten en komkommers en in de winter veldsla. In de akkerbouwvruchtwisseling draaien ook een paar groentegewassen zoals kool, pompoen, wortelen, ui, selderij en rode biet mee. Voor dit bedrijfsonderdeel zoeken wij zo snel mogelijk een tuinder. Samen met de rest van het team voer je alle activiteiten vanaf het planten tot en met het oogsten uit.

Je werkt bij ons nooit alleen. We hebben een groot team en worden bij verschillende activiteiten door de leden van de CSA ondersteund. Daarbij hoeft je Duits niet perfect te zijn. Bij de dagelijkse werkzaamheden kan bij ons probleemloos in het Nederlands gecommuniceerd worden. Voor woonruimte kunnen wij zorgen. Het kost tijd om op een goede manier op een boerderij samen te werken, samen te leven , samen successen te vieren en samen teleurstellingen te verwerken. Om die reden hebben wij de voorkeur voor kandidaten, die zich kunnen voorstellen langere tijd deel van ons team uit te maken.

Kontakt:
Lukas Dreyer en Anna Laura Hübner
Unteraicher Str. 8
70567 Stuttgart
hof@reyerhof.de
www.reyerhof.de
0049 176 34658199


BedrijfsnaamReyerhof
Websitewww.reyerhof.de
Contact opnemenTerug naar het overzicht