Ruimzicht Scherpenzeel

IntroductieregelRuimzicht Scherpenzeel te pachten
Volledige advertentietekstOp korte termijn (vanaf enkele weken) willen wij onze tuin overdragen aan een biologische tuinder of andere vorm van biologische landbouw.

Wij bieden:
Akker van 1,8 ha waarvan maximaal 1,7 ha (of gedeelte daarvan) gebruikt kan worden.

Huur op jaarbasis, huurprijs €1600,00 per hectare per jaar.

Op termijn, minimaal over 2 jaar maar kan ook over bijvoorbeeld 6 jaar zijn, willen wij de boerderij verlaten en verkopen inclusief de akker van 1,8 ha. Daarom willen we op dit moment per jaar de grond verhuren. Als huurder kan je natuurlijk ook in aanmerking komen voor aankoop.

De teelt voor seizoen 2019 is opgestart en doen we zelf nog totdat jij als huurder het overneemt. Teeltplan voor afzet 2 natuurwinkels + boerderijwinkel is gemaakt, plantgoed en zaad is besteld.

De afzet aan de twee natuurwinkels kan worden overgenomen. De omzet in 2018 hiervan bedraagt €11.940. Andere afzetmogelijkheden zijn groentepakketten, waarmee wij anderhalf jaar geleden gestopt zijn, weer nieuw leven in te blazen. De boerderijwinkel houden we zelf nog aan.

Machines kunnen in eerste instantie gebruikt worden. Wij willen graag dat jij de machines in de loop van dit teeltseizoen overneemt. Reparatiekosten gedurende het seizoen zijn voor rekening van de huurder, jij dus of je betaalt een onkostenvergoeding voor gebruik.

Een gedeelte van de inpakschuur kan gebruikt worden. Groente afspoelplaats kan gebruikt worden. Buitentoilet kan gebruikt worden. Een vergoeding hiervoor moet nog vastgesteld worden.


Zie jij het zitten om bij ons te huren en te starten? Neem dan contact op met Truus en Gert Izaks, Biologisch landbouwbedrijf Ruimzicht
Barneveldsestraat 11
3925 MJ Scherpenzeel
033 – 277 4068
www.blruimzicht.nl
gh.izaks@blruimzicht.nl

BedrijfsnaamRuimzicht Scherpenzeel
Websitewww.blruimzicht.nl
Contact opnemenTerug naar het overzicht