Smallholding in Ierland

Introductieregelte koop: smallholding in Ierland
Volledige advertentietekstNadat wij in 1997 ons BD melkveebedrijf hebben overgedragen, zijn we naar Ierland verhuisd en hebben we een bedrijf van 5,7 ha gekocht (die zo'n twintig jaar onbewerkt was).
Afgezien van onze paardjes, de groenteteelt en bos aanplant, alles volgens de BD-methode, hebben we geen productielandbouw toegepast. Uiteindelijk zijn we nu gepensioneerd. Het is in de afgelopen twintig jaar een mooie plek geworden. Zo mooi dat we niet meer in staat zijn het geheel te onderhouden. We zien uit naar een kleinere woning.
Onze plek is nog niet op de markt omdat we graag een opvolging in dezelfde trant zouden zien. Vandaar deze advertentie.

Naast kleinschalige landbouw biedt onze plek goede kansen voor toerisme of recreatie. Omdat de streek in Zuid-West Ierland zo mooi is en het geheel aan de Ring of Kerry en Wild Atlantic Way ligt, er is vanuit de boerderij toegang to de Atlantische Oceaan, zijn de mogelijkheden voor een toeristische ontwikkeling groot en is de taxatieprijs aan de hoge kant, €425.000. Het geheel vormt natuurlijk ook een uitdaging.

Heb je belangstelling? Dat horen we graag via e-mail en/of telefoon. Uitgebreide beschrijvingen van landerijen en gebouwen o.a. oppervlakte land en gebouwen, foto's en overige informatie kunnen worden toegezonden.

Neem contact op met:

Margot & Hubert Steyns
E-mail: marbert3@posteo.net
Phone: 00-353-(0)874116672
BedrijfsnaamSmallholding in Ierland
Website
Contact opnemenTerug naar het overzicht