Natuurmonumenten

IntroductieregelNatuurmonumenten Landgoed Velhorst zoekt natuurboer 25 MEI 2018 BEDRIJFPLAN
Volledige advertentietekstLandgoed Velhorst is een oase van rust en ruimte, natuur- en cultuurhistorie met kenmerkende statige lanen en parkbossen, boerderijen, akkers en heideveldjes. Op Velhorst zijn twee historische boerderijen vrij van pacht gekomen. Natuurmonumenten is eigenaar van het landgoed en zoekt een natuurboer voor deze boerderijen en de bijbehorende gronden.

Voor Natuurmonumenten zijn het verhogen van natuurwaarden, biodiversiteit en landschappelijke waarden essentieel. Natuurmonumenten zoekt een pachter met een daarbij passend agrarisch bedrijf. Een pachter met hart voor natuur, landschap én cultuur; iemand die het als uitdaging ziet om een extensief en gevarieerd boerenbedrijf te exploiteren op het landgoed.

Bent u deze ondernemer? Dien dan uw bedrijfsplan in vóór 25 mei 2018. In de brochure op de site van Natuurmonumenten hieronder treft u alle informatie over de vrijkomende boerderijen en gronden, het gewenste beheer van deze gronden, de selectieprocedure en de kijkdag. Op de site ook de kaart van het gebied op groter formaat.

https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/velhorst/nieuws/natuurboer-gezocht-voor-landgoed-velhorst
BedrijfsnaamNatuurmonumenten
Websitewww.natuurmonumenten.nl
Contact opnemenTerug naar het overzicht