't Helder

IntroductieregelTe Koop: boerderij 't Helder Winterswijk
Volledige advertentietekstGereduceerde vraagprijs: 415.000 k.k.

Het betreft het biologisch gecertificeerde zeugen- en vleesvarkensbedrijf EKO boerderij ’t Helder aan de Huppelseweg 21 te Winterswijk. Gelegen op een unieke locatie in het mooie buitengebied van Winterswijk met diverse mogelijkheden voor het combineren van de primaire landbouw met educatie, proeverijen, excursies, Bed & Breakfast en meer. Drone video is te zien op www.drone-makelaars.nl.

EKO boerderij ’t Helder hebben o.a. ‘‘t Helder Varken’ label opgezet waarbij varkens naast de normale eisen van huisvesting en biologische voeding meer tijd krijgen om te groeien (slow food) en 30-40% graan krijgen bijgemengd bij het krachtvoer. Op de site www.biologischvlees.com is een webwinkel ingericht alsmede meer informatie te verkrijgen over dit unieke bedrijf.

Het bedrijf bestaat uit een halfvrijstaande boerderij, een ‘Schoppe’ geschikt voor Bed & Breakfast/ontvangstruimte, diverse bedrijfsgebouwen, verhardingen, op een erf van 2,4 ha inclusief uitloop voor de varkens.. Het agrarisch bouwperceel is 1,92 ha groot! Er zijn mogelijkheden om vleeskuikens te houden op basis van het kemperkip label. Hiervoor is 2 ha uitloop aansluitend aan de schuur benodigd. Deze grond is aanwezig maar maakt geen deel uit van deze aanbieding. Er is totaal 7,6 ha SKAL gecertificeerde landbouwgrond (incl. 1,14 ha boomgaard) en 0,4 ha bos/kikkerpoel bij te kopen.
Kortom een mooie locatie om je biologische ondernemerswensen en dromen waar te maken.

Alle info en brochure op www.oldenmakelaars.nl
Bedrijfsnaam't Helder
Websitewww.oldenmakelaars.nl
Contact opnemenTerug naar het overzicht