Boerderij Hartstocht

IntroductieregelGezocht: trainee op breed melkveebedrijf te Abcoude GEPLAATST 22 MAART, OPROEP TOT 1 MEI 2018
Volledige advertentietekstOp boerderij Hartstocht zijn we op zoek naar een bedrijfsparticipant van een deel van de sinds 2001 biologische boerderij. Het gaat dan om de melkveehouderij tak. De melkveehouderij is het meest van belang en compostering is een optie om daar ook een deel in te nemen indien daar interesse voor is. We melken bijna 120 stuks Blaarkoppen in de zomer die zijn gekruist met MRI en Fleckvieh. Verder is er nog een hoop jongvee en wat wolvarkens en schapen die vooral natuurgebieden begrazen. Het doel is dat er binnen 2 jaar een nieuwe stal wordt gerealiseerd die 120 koeien goed kan huisvesten en waar ook eventueel de kalfjes bij de koeien kunnen lopen.

We zijn allereerst op zoek naar een trainee in dienstverband voor maximaal 2 jaar. Aan het eind van die 2 jaar moet het duidelijk worden of er een match en ingroeikans is.

Wij bieden:
• Een afwisselende functie in de melkveehouderij met ruimte voor eigen inbreng
• Een prettige werksfeer op een verbreed agrarisch bedrijf (van boerderij educatie, tot vleesverkoop, melkdrive, ijsproductie en verkoop etc.)
• Groeimogelijkheden om deelname te nemen in melkveehouderij en eventueel aanverwante neventakken. Meedenken in nieuwe keuzen voor zuivelverwerking waaronder kaas maken en ijs
• Eventueel woonruimte aangeboden

Wij vragen
• Agrarische opleiding en werkervaring in de melkveehouderij
• Affiniteit met biologische / biodynamische (kringloop)gedachtegoed

We hebben graag eerst een reactie per e-mail met kort uw gegevens. Graag vóór 1 mei. Daarna nemen wij contact op. Svp geen telefonisch contact. Een indruk staat verder op onze website: www.hartstocht.net
Henk en Wilma den Hartog

Reacties graag versturen naar hartstocht@planet.nl

BedrijfsnaamBoerderij Hartstocht
Websitewww.hartstocht.net
Contact opnemenTerug naar het overzicht