Plaats oproep bij: Ondernemers en opvolging aangeboden

WAT. Hier kun je een advertentie plaatsen voor je aanbod als nieuwe ondernemer of opvolger voor een bedrijf of bedrijfsonderdeel.

VEREISTE. Je hebt goed afgewogen dat je aan deze stap als ondernemer toe bent. Je hebt opleiding en ervaring opgedaan, je weet je financiële speelruimte, en je of jullie hebben bij voorkeur al een eigen ‘uitgangsdocument’ opgesteld (zie onder ‘zelfstudie’).


WAT GEBEURT ER. De advertentie moet je zelf opstellen. De gekozen begeleider autoriseert en belt eventueel bij onduidelijkheden. Na deze bevestiging ontvang je het verzoek om de tekst te bevestigen. Na 3 maanden volgt een e-mail met het verzoek te herbevestigen, te wijzigen of te verwijderen. Indien geen reactie, dan wordt de advertentie automatisch na 1 week verwijderd. Je kunt de tekst altijd zelf aanpassen of verwijderen. De advertentie wordt uitsluitend op ‘Landgilde’ getoond: er worden geen bedrijven benaderd of door de computer gezocht. Wij kunnen niet garanderen dat iemand je mailt of belt.


KOSTEN. De advertentie is gratis. Om Landgilde ‘in de lucht’ te houden stellen we een gift op prijs. Je kunt begeleiding vragen bijvoorbeeld om goede afspraken te maken, tegen een bepaalde vergoeding.


HOE ADVERTENTIE. In de advertentietekst bied je of jullie aan. Je geeft eerst een kort profiel (leeftijd, opleiding) en kort je ervaring. Erna geef je aan wat je zoekt: denk aan type productie, regio, koop of pacht. In het veld ‘korte introductie’ schrijf je een korte en wervende samenvatting die bezoekers als eerste lezen.

Voorbeeld advertentie: Wij (30 jaar) pachten al enige jaren als gezin een zorgbedrijf met melkvee. Wij zoeken een melkveebedrijf (biologisch of met natuurbeheer) voor opvolging, bij voorkeur in het westen van het land.
Voorbeeld introductietekst: Ervaren melkveehouders zoeken bedrijf voor opvolging.Introductieregel
Volledige advertentietekst
Afbeelding
Naam
Emailadres
Selecteer begeleider
Ik ontvang graag eventueel nieuws over deze site:  

Ik ben geen robot: