Vragenlijst starters biologische landbouw

Vul onze intekenlijst in, dan kijken we samen naar werk, starten of opvolgen. Vul hier de Vragenlijst in.

 

WELKOM OP DE SITE LANDGILDE 

In LANDGILDE werken Warmonderhof opleidingen, Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw, Land & Co, St Grondbeheer BD Landbouw en ondernemers samen aan OPVOLGING.

Landgilde wil vraag en aanbod rond opvolging in de biologische en multifunctionele landbouw mee helpen organiseren. Een netwerk van bedrijven, leraren, begeleiders, jongeren en specialisten werkt mee. Hun namen, doel en werkwijz : 'Over Landgilde'.

De site is opgebouwd met de idee van een gilde:
stage > trainee > medewerker > opvolger > uittreder/begeleider > vrijwilliger

Zoek je iets? Wil je oproep doen? Klik op Vraag en aanbod.

Onder 'Zelfstudie' staat het studiemateriaal dat nodig is als voorbereiding bij (vraag en aanbod van) een nieuwe medewerker, ondernemer of opvolger.

Landgilde behandelt je gegevens zo vertrouwelijk mogelijk. Lees hier ons privacybeleid.

 

Extra subsidie jonge boeren

Jonge boeren jonger dan 41 jaar komen in aanmerking voor 2 regelingen. Regeling 1: een extra betaling bovenop je betalingsrechten voor je vijf startjaren, elk jaar aan te vragen bij je GLB opgave. Regeling 2: investeringssubsidie in veertien verschillende categorien: 30% van de subsidiabele kosten tot een maximum van € 20.000. Meer info via www.rvo.nl 

 

Oproep boekhouders

Landgilde zoekt voor starters en opvolgers regionale boekhouders die hen met vast startbedrag helpen met jaarrekening en IB. Tips van starters ook welkom. E-mail naar opvolging@landco.nl

  

Land in Verbinding en LANDGILDE zijn mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland en de EU, Europa investeert in zijn platteland. Landgilde is tevens mogelijk gemaakt door bijdragen van Warmonderhof opleidingen, Vereniging voor biologisch-dynamische landbouw en Land & Co.

 

Oproep plaatsen

Nieuws

Gefeliciteerd opvolgers
Warmonderhof heeft een nieuwe akkerbouwer, en ook hebben Veld en Beek, de Vijfsprong en Tuinderij DuurSaam succes te vieren. Kijk ook bij gelukt!

Website beter en beter
De opmaak van de site is verjongt, op voorstel van Debbie Mulder van The Bird & Bee, en Marijke Preller, studenten Warmonderhof. Opmerkingen blijven welkom!

Inschrijven nieuwsbrief

Indien u graag nieuws wilt ontvangen over deze site, dan kunt u zich hieronder opgeven voor onze nieuwsbrief.Warmonderhof Opleidingen

 

Vereniging voor Biologisch-Dynamische Landbouw en Voeding

 

Land & Co

 

 

Europa investeert in haar platteland