De Hooge Kamp

Locatie
Beemte Broekland (Apeldoorn)
Wij zoeken
Medewerker
Soort bedrijf
Tuinbouw
Hectare
9
Nevenactiviteiten
Boerderijverkoop, Markt
Onze wens
Tuinder/allround medewerker(s) de Hooge Kamp - seizoen 2024
 

De Hooge Kamp zoekt één of twee (ervaren) tuinder/allround medewerker(s) die ons team wil komen versterken.

Instroom: vanaf april/mei 2024 beschikbaar (bijna afgestudeerd en op zoek naar een werkervaringsplek - reageer vooral!)

Omvang: vier tot vijf dagen per week, tot en met november (evt december) 2024; er is mogelijkheid tot verlenging. 

 

De Hooge Kamp is een biologisch dynamisch bedrijf gelegen tussen Apeldoorn en Deventer; in totaal 9 ha groot waarvan 4 ha fijne en grove groenteteelt is met een goede mechanisatie; daarnaast 500 m2 rolkas en 3 ha grasklaver.

Vanaf deze plek voorzien we ongeveer 650 klanten van hun wekelijkse groente, dit via groentepakketten in de regio en onze marktkraam op de biologische markt in Arnhem. Ook zijn onze groente te vinden bij een aantal winkels in de regio. Een groot deel verbouwen wij zelf, het overige komt direct van collega-telers of via de groothandel. 3 ondernemers vormen de kern, met daarbij twee parttime medewerkers en als 'leerbedrijf' ook meerdere stagiaires per seizoen.

 

Jouw verbintenis?

Je wilt je met de plek verbinden en de tuin mee dragen. Je bent als onderdeel van het tuinteam medeverantwoordelijk voor het telen van alle gewassen en de weg van deze naar groentepakket, markt en winkel. Dat betekent dat je meewerkt aan het zaaien, planten, schoffelen, verzorgen en oogsten van alle gewassen. De trekker werkzaamheden - wanneer vaardig hierin - behoren hier ook toe. Daarbij komt al het werk om het gewas interessant voor de klant te maken, zoals het inpakken van de pakketten, het klaar maken van de bestellingen en de voorbereiding van de markt. Kortom je steekt je handen graag uit de mouwen. 

 

Wat vraagt deze verbintenis?

een opleiding in de biologische landbouw (of aantoonbare ervaring in het werkveld/productie tuinbouw) is een pré; goed in hands-on learning/ervaring met praktisch werken en een hart voor de biologische landbouw vormen tevens een goed vertrekpunt.

  • in het bezit zijn van een rijbewijs;
  • je neemt verantwoordelijkheid en je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken;
  • enige technische kennis of inzicht is gewenst aangezien er met diverse machines wordt gewerkt;
  • een enthousiaste, leergierige en open basishouding.

Wat levert deze verbintenis?

We bieden afwisselend werk in de fijne en grove tuinbouw in een 'gedreven en geïnspireerd' team. Een plek waar jij je kennis verder kunt verbreden en verdiepen. De diversiteit aan gewassen en de directe afzet zorgt voor afwisselende werkdagen. De bijbehorende vergoeding ligt op het niveau van het minimumloon. 

Mogelijkheid voor incidentele overnachtingen is aanwezig. In overleg is voor de duur van het teeltseizoen (niet winter) verblijf op het erf mogelijk; er zijn twee ruime kamers beschikbaar in de werkschuur met gebruik van sanitair en complete keuken in de kantine. Deze werkplek is ook voor de toekomst (seizoen 2025 en verder) beschikbaar - een verlenging behoort daarmee tot de mogelijkheden.

 

Enthousiast?
Voor vragen en sollicitaties neem je contact op met Reni ter Wal.
Stuur een email naar:  met motivatie en CV.
Bij vragen kan je bellen naar Reni: 06-50296729

 

evt verblijf in overleg; er zijn twee ruime kamers beschikbaar met gebruik van sanitair en complete keuken in de kantine (geldt niet voor winterseizoen).

 

 

 

Interesse? Neem contact op via:

E-mail
Telefoon
06-50296729

Traktor landgilde