Hoeve Biesland

Locatie
Delfgauw
Wij zoeken
Medewerker
Soort bedrijf
Gemengd
Nevenactiviteiten
Zorg, Boerderijverkoop
Onze wens

Vacature leidinggevende Slager

 

Voor onze kleine, ambachtelijke slagerij zoeken wij een leidinggevende slager. De slagerij is gevestigd op onze boerderij Hoeve Biesland in Delfgauw. Wat werken bij Hoeve Biesland bijzonder maakt is dat wij de hele keten zelf in handen hebben. Van natuurbeheer tot productie tot verkoop. Hoeve Biesland staat bekend om hoogwaardig biologisch vlees. Zowel consumenten, horeca als supermarkten in de regio weten onze producten te vinden. Je komt te werken in een enthousiast team vol aanpakkers.

 

Onze runderen en schapen grazen op natuurgebieden die we i.s.m. Natuurmonumenten beheren. Tim is als onze boer verantwoordelijk voor het welzijn van de dieren. Ze worden hier geboren en vaak ook grootgebracht. Onze ossen zijn grasgegroeid en krijgen de tijd om groot te groeien. Onze melkkoeien zijn dubbeldoel. De runderen en lammeren gaan naar een biologisch slachthuis (niet op eigen boerderij) en worden bij terugkomst van kop tot staart verwerkt in onze slagerij.

De verkoop hebben we in eigen beheer. We hebben een goedbezochte boerderijwinkel, doen al tientallen jaren zaken met winkels in de buurt, en leveren aan de horeca in regio Delft, Den Haag, Rotterdam en omstreken.

 

Wil jij deel uitmaken van dit mooie proces, neem contact met ons op om een proefdag te draaien.

 

Ben jij de vakkundige slager die wij zoeken?

Jouw creativiteit gecombineerd met onze hoge kwaliteit vlees zorgt dat je dagelijks met voldoening aan het werk kunt. Hoeve Biesland is een plek waar we blij worden van aanpakkers en mensen die vooruitstrevend te werk gaan. Kwaliteit staat bij ons voorrop, daarnaast is een flexibele werkhouding wenselijk.

De bestellingen wisselen dagelijks, het leven op de boerderij wisselt met de seizoenen en we houden de lijntjes met de verkoopafdeling graag kort. Soms bespreek je samen met chefs bijzondere wensen. Je voelt je comfortabel om samen met boer Jan de slagerij aan te sturen en te zorgen dat je collega’s met een goed gevoel naar hun werk gaan. Daarnaast is het handig als je bekend bent (of dat snel wordt) met de back-office systemen waar we de voorraad, traceability en bestellingen in bijhouden.

Jouw toekomstige team

Het team wordt aangestuurd door Jan en Mieke Duijndam, hun dochters Linda en Sandy, en Tim van Bregt. Samen met 26 medewerkers en 50 hulpboeren runnen wij de boerderij. Van boer tot slager tot zorgbegeleider, iedereen heeft zijn eigen taak op onze boerderij. Iedere afdeling heeft zijn eigen team met de nodige ervaring. In de slagerij werk je met een team van 3 medewerkers en iedere dag nog 1 hulpboer die helpt met het inpakken. Hulpboeren zijn collega’s die een afstand tot reguliere arbeidsmarkt hebben, jij helpt ze op weg bij hun taken in de slagerij. Het is een gezellig en hardwerkend team!

Werkzaamheden

·        totale koe en lammeren verwerken tot consumenten en horeca producten

·        worstenmakerij

·        product ontwikkeling (bijv. Verzoeken van chefs)

·        schoonmaken via haccp normen

·        bestellingen klaarmaken

·        voorraadbeheer bijhouden

·        van inkoop tot verkoop traceerbaarheid

·        skall administratie bijhouden

Wij zoeken iemand die

·        Energie krijgt van hard werken

·        Nauwkeurig en gestructureerd is

·        Netjes werkt

·        Kan coördineren, aansturen en leidinggeven (team van 5)

·        Kan samenwerken

·        Goed overweg kan met computers

Over Hoeve Biesland

Hoeve Biesland is een biodynamische boerderij midden in de polder in Delfgauw. In deze polder gebeurt wat bijzonders. Hier beheren wij de natuur met onze dieren en staat alles met elkaar in verbinding. Door de rust en ruimte creëren we een fijne omgeving waar mensen samen komen om te genieten van de natuur maar ook van de heerlijke producten van de boerderij. Op het erf vind je een slagerij, bakkerij, boerderijwinkel, veeteelt, zorg en een moestuin. Hoeve Biesland staat bekend als de boerderij van de toekomst waar geen dag hetzelfde is. Wij leveren onze producten aan de horeca, scholen, winkels in de omliggende steden en dorpen, via de webshop en in onze eigen winkel op het erf.

Solliciteer

Zie jij dit als een nieuwe uitdaging? Kom een bak koffie drinken.

 

Mail je CV en motivatie naar 

 

https://hoevebiesland.nl/vacature-allround-slager-38-uur-week/

 

Interesse? Neem contact op via:

E-mail
Telefoon
0625121856

Traktor landgilde