Tuin de Es

Locatie
Haaren
Wij zoeken
Medewerker
Soort bedrijf
Tuinbouw
Hectare
2
Nevenactiviteiten
Zorg, Boerderijverkoop
Onze wens

 

Tuin de Es is een biologisch tuinbouw bedrijf met een koude kas (2000m2) en vollegronds (1,8 ha) groenteteelt. We zijn ook een zorgboerderij en op dinsdag t/m vrijdag werken er zorgcliënten met een lichte psychiatrische problematiek mee. We hebben een winkel aan de tuin die op woensdag t/m zaterdag open is en op vrijdag staan we op de boerenmarkt van Den Bosch. Verder leveren we aan restaurants, voedselkollektieven en collega telers. Sinds 2022 zijn we demobedrijf duurzame landbouw.

 

Onze tuinder Rick vraagt om een ‘sabbatical’ van 3 maanden en de vennoten gunnen hem dit graag. We zijn daarom op zoek naar een groenteteler/tuinder voor de maanden juli, augustus en september 2024 (en mogelijk inwerken in juni). We zoeken naar een zelfstandig werkende tuinder met ervaring of iemand die is afgestudeerd aan de Warmonderhof.

 

 

Taken zijn:

 

-       Uitvoering van het teeltplan (vanaf januari beschikbaar); planten, zaaien, trekkerwerk, gewasverzorging, onkruidbestrijding, onderhoud tuin en dergelijke werkzaamheden.

 

-       Oogsten van groente en fruit en klaarzetten van bestellingen

 

-       Planning / werkverdeling en aansturen van deelnemers en vrijwilligers

 

Qua mechanisatie hebben we een trekker met treffler eg, zelfstandig rijdende schoffelmachine en 1-assige frees. Salaris betreft schaal 3 van de CAO Sociaal Werk. Tijdelijke huisvesting is mogelijk in een caravan op de tuinderij. Gratis heerlijke warme biologische lunch op basis van onze groente. Je bent een aanpakker en vindt het leuk om samen te werken met ons gezellige team van me(d)ewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Kijk eens op onze site en als je dat bevalt kom dan zeker een keer kennis maken met de mooie tuin en het team. Contact: Bart Pijnenburg: 06-22137239 of Daniëlla de Winter 06-14997706 www.tuindees.nl

 

 

Interesse? Neem contact op via:

E-mail
Telefoon
0622137239

Traktor landgilde