Craft Dairy

Locatie
Exloërmond
Wij zoeken
Medewerker
Soort bedrijf
Zuivelbedrijf
Onze wens

Biologisch (dynamisch) Zuivelbedrijf Craft Dairy zoekt medewerker(s)

 

Zuivelbedrijf Craft Dairy verwerkt biologische en biologisch dynamische koe,- geiten en schapenmelk tot verschillende zuivelproducten. Onze producten zijn allemaal verpakt in retourglas en worden landelijk via de natuurvoedingswinkels verkocht. Misschien ken je onze Yogarde wel? Hoewel we geen dieren houden en dus een verwerkingsbedrijf zijn, gebruiken we ambachtelijke productiemethodes voor onze producten. Zo karnen we de melk nog tot karnemelk en boter en hanteren we lage temperaturen en een lange rijpingstijd. Alles voor de beste smaak.

 

Sinds begin 2023 is alle koemelk die we verwerken van Demeterkwaliteit. Deze melk is afkomstig van Boerderij Landleven in Onstwedde. Ook de geitenmelk zal binnenkort alleen nog afkomstig zijn van Demeter boeren. Op ons bedrijf gaan we niet voor de grootste volumes, maar willen we met een hecht team goede producten maken die iets toevoegen in kwaliteit en smaak.

 

Begin dit jaar zijn wij ook onze kaasmakerij gestart. We verwerken alle melkstromen tot verschillende soorten kaas.

Voor het pasteuriseren, de zuivelbereiding en het kaasmaken zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben en enthousiast worden van de ambachtelijke en kleinschalige verwerking van de melk. Daarbij komen ook reinigings- en verpakkingswerkzaamheden kijken. Ervaring is niet noodzakelijk. We leren je alle aspecten van het productieproces, en verwachten een actieve en leergierige werkhouding. Naar waar je kwaliteiten liggen kun je groeien naar een verantwoordelijke, zelfstandige en leidinggevende functie.

Wij zoeken mensen voor 32 uur per week.

 

Reacties en informatie sturen aan:

Noorderkijl 19
9571AR 2e Exloërmond

Interesse? Neem contact op via:

E-mail

Traktor landgilde