Kleinschalig zorgproject met 24-uurs zorg en dagbesteding ter overname

Locatie
Land van Cuijk
Wij zoeken
Opvolger
Soort bedrijf
Zorgboerderij
Nevenactiviteiten
Zorg
Onze wens

Schets van de zorgonderneming

In de gemeente land van Cuijk (Noord-Brabant) ligt een gerenoveerde boerderij die is opgesplitst tussen een woonhuis en zorgwoning waar 24-uurs zorg wordt aangeboden. Op het terrein staat een bijgebouw waar dagbesteding wordt aangeboden.  Binnen dit zorgproject wordt zorg geboden aan een gemêleerde groep cliënten in verschillende leeftijdscategorieën en met een verschillende zorgvraag. De zorg die geleverd wordt bestaat hoofdzakelijk uit persoonlijke begeleiding, dagbesteding en verzorging. Het is een kleinschalig zorgproject dat momenteel ruimte heeft vijf woonplekken en tien dagbestedingsplekken.

 

Welke personen zoeken we

De eigenaren zoeken twee ondernemers, waarvan minimaal één persoon ervaring heeft in de directe zorg. Zij zijn op zoek naar opvolgers die affiniteit hebben met het zorgproject, wat zij kunnen onderbouwen met een eigen visie op zorg en een realistisch toekomstperspectief. Dit houdt in dat het project niet aangeboden wordt aan investeerders.

 

Wat bieden we

Het zorgproject biedt de kans om een financieel en organisatorisch gezonde organisatie over te nemen. Voor overname is zowel koop als huur bespreekbaar. Er ligt een visie waarin ruimte is voor nieuwe ontwikkelingen, maar waarvan de basis afgelopen jaren in samenwerking met het zorgteam is opgezet. De huidige eigenaren zouden deze visie graag onderdeel laten zijn van de overdracht.

 

Interesse?

Heb je interesse en wil je meer weten over dit zorgproject? Stuur dan een mail met je contactgegevens en een korte motivatie naar .

Interesse? Neem contact op via:

E-mail
Telefoon
0613896984

Traktor landgilde