Moestuin Maarschalkerweerd

Locatie
Utrecht
Wij zoeken
Medewerker
Soort bedrijf
Tuinbouw
Hectare
2
Nevenactiviteiten
Zorg, Boerderijverkoop
Onze wens

De Moestuin Utrecht zoekt een tuinder!

FUNCTIE

Zelfstandig werkend tuinder voor 24 uur per week.

WERKPLEK

De Moestuin bestaat uit een biologische tuinderij, Moestuinwinkel, Lunchcafé met groot tuinterras en feest- en vergaderlocatie. De Moestuin is een sociaal en publieksgericht bedrijf en biedt sociale activering, participatie en re-integratie aan mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek en/of een verslavingsachtergrond. Het is een bijzondere plek waarbij onze deelnemers meewerken in één van de verschillende onderdelen.

De sociale onderneming is voor haar bestaan voor het grootste deel afhankelijk van commerciële inkomsten uit de bedrijfsvoering. Daarnaast komt een klein deel uit vergoedingen voor de mensen die hier werken.

De tuin heeft een oppervlakte van 2,68 hectare waar we circa 50 verschillende groenten telen. Het grootste deel van de groenten wordt verkocht via een zelfoogst abonnement. Verder verkopen we in onze eigen winkel en gebruiken we de groenten in onze horeca. Voor meer info kijk op www.moestuinutrecht.nl

FUNCTIEOMSCHRIJVING 

Wij zijn op zoek naar een actieve medewerker die ervan houdt de handen flink uit de mouwen te steken! De tuinder is samen met 2 andere collega tuinders verantwoordelijk voor de teelt van alle gewassen, onderhoud van het terrein en de dagelijkse verzorging van de dieren. Dit betekent het klaarmaken van de grond met de trekker. Het zaaien, planten, verzorgen en oogsten van alle gewassen en de verdere werkzaamheden die uit bovenstaande taken voortvloeien.

De tuinder zorgt voor de dagelijkse werkinhoudelijke aansturing en begeleiding van de vrijwilligers, tuinstagiaires en de mensen die voor sociale activering of participatie naar De Moestuin komen. Resultaatgericht kunnen werken en een eigen verantwoordelijkheid kunnen nemen bij de begeleiding is belangrijk. Van maandag t/m donderdag werk je altijd met zijn tweeën en op vrijdagochtend en zaterdagochtend werkt er 1 tuinder.

FUNCTIE EISEN

Wij zijn op zoek naar iemand die aan de volgende functie-eisen voldoet:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Een opleiding biologische landbouw gevolgd bij de Warmonderhof.
  • In het bezit zijn van een rijbewijs
  • Ruime ervaring in de teelt van groenten
  • Affiniteit met de doelgroep

Wij Bieden

De medewerker komt in dienst van de sociale onderneming op basis van een jaar contract met zicht op een vast contract. 

  • Salaris conform de CAO van de Horeca. De functie is ingedeeld in schaal 6.
  • Een prachtige tuin als werklocatie, op 15 minuten fietsen van het centrum

Een team met gemotiveerde collega’s

REAGEREN

Mail je CV en motivatie naar:

Interesse? Neem contact op via:

E-mail

Traktor landgilde