De Hooge Kamp

Locatie
Beemte Broekland (Apeldoorn)
Wij zoeken
Medewerker
Soort bedrijf
Tuinbouw
Hectare
9
Nevenactiviteiten
Boerderijverkoop, markt
Onze wens

Tuinder/allround medewerker de Hooge Kamp -  seizoen 2023

 

De Hooge Kamp zoekt een (ervaren) tuinder/allround medewerker die ons team wil komen versterken: 

 

Instroom: vanaf april beschikbaar (bijna afgestudeerd en op zoek naar een werkervaringsplek: reageer vooral!)

 

Omvang: drie tot vijf dagen per week (variabel in laag- en hoogseizoen) tot en met december 2023, er is mogelijkheid tot verlenging.

 

De Hooge Kamp is een biologisch dynamisch bedrijf gelegen tussen Apeldoorn en Deventer; in totaal 9 ha groot waarvan 4 ha fijne en grove groenteteelt is met een goede mechanisatie; daarnaast 500 m2 rolkas en 3 ha grasklaver.

 

Vanaf deze plek voorzien we ongeveer 650 klanten van hun wekelijkse groente, dit via groentepakketten in de regio en onze marktkraam op de biologische markt in Arnhem. Ook zijn onze groente te vinden bij een aantal winkels in de regio.

 

Een groot deel verbouwen wij zelf, het overige komt direct van collega-telers of via de groothandel. 3 ondernemers vormen de kern, met daarbij drie parttime medewerkers en als ‘leerbedrijf’ ook meerdere stagiaires per seizoen.

 

Jouw verbintenis?

Je wilt je met de plek verbinden en de tuin mee dragen. Je bent als onderdeel van het tuinteam medeverantwoordelijk voor het telen van alle gewassen en de weg van deze naar groentepakket, markt en winkel. Dat betekent dat je meewerkt aan het zaaien, planten, schoffelen, verzorgen en oogsten van alle gewassen. De trekker werkzaamheden - wanneer vaardig hierin - behoren hier ook toe. Daarbij komt al het werk om het gewas interessant voor de klant te maken, zoals het inpakken van de pakketten, het klaar maken van de bestellingen en de voorbereiding van de markt. Kortom je steekt je handen graag uit de mouwen. We verzetten een hoop werk als team, maar gezelligheid heeft ook zijn plek. Een bijdrage leveren aan het werk op onze marktkraam op zaterdag kan ook een optie zijn. 

 

Wat vraagt deze verbintenis?

  • een opleiding in de biologische landbouw (of aantoonbare ervaring in het werkveld/productie tuinbouw) is een pré; goed in hands-on learning én aantoonbare ervaring met praktisch werken en een hart voor de biologische landbouw vormen tevens een goed vertrekpunt.
  • in het bezit zijn van een rijbewijs;
  • je neemt verantwoordelijkheid en je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken;
  • enige technische kennis of inzicht is gewenst aangezien er met diverse machines wordt gewerkt;
  • een enthousiaste, leergierige en open basishouding.

 

Wat levert deze verbintenis?
We bieden afwisselend werk in de fijne en grove tuinbouw in een ‘gedreven en geïnspireerd’ team. Een plek waar jij je kennis verder kunt verbreden en verdiepen. De diversiteit aan gewassen en de directe afzet zorgt voor afwisselende werkdagen. De bijbehorende vergoeding ligt op het niveau van het minimumloon. Mogelijkheid voor incidentele overnachtingen is aanwezig. 

Deze plek is ook voor de toekomst (seizoen 2024 en verder) beschikbaar - een verlenging behoort daarmee tot de mogelijkheden.

 

Enthousiast?
Voor vragen en sollicitaties neem je contact op met Reni ter Wal.

Stuur een email naar:  met motivatie én CV.
Bij vragen kan je bellen naar Reni: 06-50296729

Interesse? Neem contact op via:

E-mail
Telefoon
06-50296729

Traktor landgilde