Novalishoeve

Locatie
Den Hoorn, Texel
Wij zoeken
Stagiair
Soort bedrijf
Tuinbouw, Gemengd
Hectare
1
Nevenactiviteiten
Zorg, Boerderijverkoop, Recreatie
Onze wens

 

Novalishoeve Texel zoekt stagiair tuinbouw voor seizoen 2023

 

Op de Novalishoeve zijn we op zoek naar een tuinbouw-stagiaire voor komend teeltseizoen.

 

Novalishoeve is een veelzijdig biologisch dynamisch boerenbedrijf op Texel met zo'n 45 ha landbouwgrond. De tuinbouw beslaat circa 1 hectare hiervan. Alle producten die het land en de dieren leveren worden in onze eigen productieruimtes verwerkt, van melk tot ijs en van groenten tot soep. We verkopen de producten in eigen winkel en we leveren aan retail, horeca en toeristische sector. Novalishoeve is tevens een zorgboerderij (onderdeel van de Raphaƫlstichting). We bieden professionele zorg, woon- en werkplekken aan jong volwassenen met een psychiatrische zorgvraag en/of een licht verstandelijke beperking.

 

Op onze tuin werken jaarrond twee vaste tuinders en per dag 6 tot 12 zorgvragers. De tuinders begeleiden hen in het werk. Het teeltplan is afgestemd op het toeristenseizoen op Texel en op onze medewerkers. Zo verbouwen we naast diverse groenten, ook veel kruiden en bloemen voor in onze eigen theemengsels. We hebben 4 grote tunnelkassen en 1 opkweektunnel en werken met de hand, tuinbouwtrekker en twee-wielige trekker.

 

Wij zoeken

Een enthousiaste stagiair voor 2 tot 5 dagen in de week.

 

Gezien de doelgroep van onze zorgvragers zijn we op zoek naar een zelfstandig persoon, die gevoel heeft voor het thema afstand en nabijheid.

 

Wij bieden

Een afwisselende stageplek op een dynamisch bedrijf in een prachtige omgeving. Een kijkje in de keuken van onze andere afdelingen is ook mogelijk.

 

Op het erf is een slaapplek aanwezig in de vorm van een pipowagen of caravan.

 

Reageren?

Voor meer informatie over het bedrijf zie www.novalishoeve.nl en onze Facebookpagina.

 

Over de stageplek kun je contact opnemen met tuinder Laura via 0222-319482 of .

 

 

 

 

Interesse? Neem contact op via:

E-mail
Telefoon
0222-319482

Traktor landgilde