Tuinderij Haverkamp

Locatie
Deventer
Wij zoeken
Stagiair, Medewerker
Soort bedrijf
Tuinbouw
Hectare
8
Nevenactiviteiten
Boerderijverkoop
Onze wens

Op Tuinderij Haverkamp wordt reeds 20 jaar biologische  teelt bedreven. Voor seizoen 2023 zijn we op zoek naar een gemotiveerde werknemer met ervaring en/of opleiding in (biologische ) land-/tuinbouw.  Voor de maanden April tot en met September zoeken we iemand die 32 uur in de week ons wil komen versterken. 

We telen dit seizoen hoofdzakelijk sla, paksoi, kool, suikermaïs en venkel voor de groothandel, een regionale boerencoöperatie en onze eigen winkel aan huis.

Je zult in eerste instantie de meestvoorkomende dagelijkse werkzaamheden ondersteunen: oogsten, planten, schoffelen en beregeningsmateriaal klaarleggen. Daarbij komen door het seizoen menig andere klussen voorbij, zo zijn je werkdagen heel gevarieerd. Er is zeker ruimte om nieuwe dingen te leren, maar het is belangrijk dat je hierbij een actieve en betrokken houding hebt. Elk jaar hebben weer een gemotiveerde en gezellige team op het bedrijf.  Als de vacature en ons bedrijf je erg aanspreekt, maar het aantal uren teveel is, kunnen we andere mogelijkheden bespreken.

We bieden:

- Leuk, gevarieerd buitenwerk in een hecht en informele sfeer

- Loon volgens CAO (mogelijk te bespreken als je veel ervaring hebt in deze richting)

- Uitbreiding van je ervaring en kennis in de biologische land- en tuinbouw

We zoeken:

-  Een aanpakker met interesse in werk in de (biologische) tuinbouw

- Goede fysieke conditie. Al het werk is fysiek, alhoewel niet extreembelastend, maar het is belangrijk dat je een goede basisconditie hebt.

- Opleiding en ervaring in deze richting is een grote pré, maar 't laat je niet weerhouden om te reageren als de vacature werk je erg aanspreekt

Een werkdag op onze tuinderij kan er als volgt uitzien: Je begint om 8 uur met oogst en wassen van sla voor de grote bestellingen. Deze worden om 10 uur opgehaald en dan drinken we met z'n allen koffie in de tuin. Altijd heel gezellig en ook het moment waar we het verdere verloop van de werdag bespreken. Dan gaan we verder met het oogsten of we gaan zetten de plantjes in de vollegrond met de trekker en plantmachine. De oogst zetten we gewassen en gekoeld binnen en van half 1 tot half 2 heb je lunchpauze. Als het in de middag warm wordt gaan we onkruid schoffelen en zorgen we dat het beregeningsmateriaal klaarligt bij de jonge plantjes. Om 3 uur nemen we nog een theepauze en dan werken we door tot 5 uur. Bij tropische tempraturen passen we de werktijden aan, zodat we niet in brandende zon staan te werken.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons tuinbouwteam van dit jaar, stuur dan een mail, vertel wat over jezelf en je motivatie en achtergrond. Dan maken we een afspraak om kennis met elkaar te maken. 

We horen graag van je!

Daragh, Heleen en Jopie
Tuinderij Haverkamp

Interesse? Neem contact op via:

E-mail
Telefoon
0636312784

Traktor landgilde