Stadstuinderij BuitenLeeft

Locatie
Delft Den Haag
Wij zoeken
Stagiair
Soort bedrijf
Tuinbouw
Hectare
3
Nevenactiviteiten
Reintegratie
Onze wens

LOCATIE IN DE RANDSTAD
Op landgoed BuitenLeeft bevindt zich onze stadstuinderij. Het is prachtig gelegen in het recreatiegebied Buytenhout, midden in Randstad tussen Delft, Den Haag, Pijnacker en Nootdorp.

LANDGOED BUITENLEEFT

Ons landgoed is totaal 3 ha groot. Hier vind je onze de stadstuinderij, een zelfoogsttuin gebaseerd op het CSA gedachtegoed en een gedeelte dat wij gebruiken om werknemers die zijn uitgevallen weer naar werk te begeleiden.

Dit doen we voor bedrijven maar ook voor het UWV.

ACTIVITEITEN
Er is naast 0,7 ha groenteteelt, een geneeskrachtige kruidentuin, een kleine fruittuin, een kleine boomgaard met appels en peren, compostplek en een bloementuin. 

We verbouwen uiteraard op eerlijke wijze, dus zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest, omdat we onze aarde graag vruchtbaar willen houden in de toekomst.

De bodem is onze basis. Dat betekent dat wij niet alles kunnen verbouwen.Wel proberen wij veel. 

Wat wij belangrijk vinden is dat jij bij ons de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen en je eigen leerdoelen kunt bepalen en dat je na jouw stage na 2 jaar zelfstandig een CSA kunt runnen. 

ERVARINGEN DELEN

De ervaringen van de afgelopen 10 jaar met betrekking tot het opzetten van onze tuin en hoe je dat precies aanpakt delen wij graag met jou. Inhoudelijk, als het gaat over het vak tuinieren, ontwikkelen wij ons ook nog steeds. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw "kijk op de natuur" in samenhang met eerlijke landbouw . Onze ervaring is dat hoe meer mensen zich inzetten voor het beter leren kennen van de natuur, hoe groter de kans dat onze bodem gezond en vruchtbaar zal blijven en wij gezond op deze aarde kunnen blijven leven.

Spreekt dit je aan? Dan maken wij graag een afspraak met je. Daarin kijken we samen of er een klik is en of wat wij doen past bij jouw persoonlijke leerdoelen.

Email naar  of bel Margriet Knospe 06-52689039

Het contact van deze vacature verloopt via LandGilde

Traktor landgilde