Mathilde's Kaas

Locatie
Kockengen
Wij zoeken
Stagiair, Medewerker
Soort bedrijf
Kaasmakerij
Nevenactiviteiten
mozzarellaworkshops
Onze wens

 

Mathilde's Kaas zoekt stagiaires/medewerkers

 

 

 

Ik maak zachte kaas geïnspireerd op Franse methodes gemaakt van biologische blaarkopkoeienmelk. Het werk wordt nu nog alleen door mijzelf (Mathilde) uitgevoerd. Je zult dus voornamelijk met mij samenwerken.

 

Momenteel zit de kaasmakerij bij de Fruittuin van West in Amsterdam-West. Over een half jaar zal deze verhuizen naar de boerderij in Kockengen, waar ik nu de melk ophaal. Mocht je dan meer willen werken en meewillen verhuizen dan kan dat zeker!

 

 

 

Ik ben per direct op zoek naar iemand die nauwkeurig, schoon en systematisch werkt, en wil komen helpen met de productie van zachte biologische kaas. In eerste instantie gaat het om 1 dag per week. Dit is vooralsnog op zzp-basis maar met mogelijkheid om dit over te laten gaan naar een contract, na de verhuizing van de kaasmakerij. Ik ben opzoek naar iemand die zich voor minimaal een half jaar verbindt aan Mathilde's Kaas.

 

 

 

Wil je liever stage komen lopen en wil je leren hoe je kaas maakt dan ben je van harte welkom!  Als stagiair is de minimale stageperiode 1 dag per week voor 3 maanden. Maar er zijn ook andere combinaties mogelijk zoals 2 dagen per week voor een kortere periode.

 


De werkzaamheden in de kaasmakerij zijn:

 

- kaasmaken

 

- bestellingen maken

 

- bestellingen bezorgen

 

- schoonmaken (want helaas is kaasmaken veel schoonmaken)

 

 

 

Lijkt het je wat om kaas te leren maken neem dat gerust contact op:

 

of 0614280752

 

 

Interesse? Neem contact op via:

E-mail
Telefoon
0614280752

Traktor landgilde