La Fonte

Locatie
Montese, Italie
Wij zoeken
Mede-ondernemer, Opvolger
Soort bedrijf
Akkerbouw, Veehouderij, kaasmakerij en slachterij
Hectare
18
Nevenactiviteiten
Boerderijverkoop
Onze wens

Overname biologische boerderij La Fonte

 

Wij willen graag onze boerderij La Fonte in Montese in de Modenese Apennijnen (900 m) in Italie, ruwweg tussen Bologna en Florence, vanwege leeftijd en gezondheidssituatie, verhuren of verkopen. 

 

Wij zijn Paolo en Berbera van de Vate en La Fonte is een multifunctioneel biologisch bedrijf van 18 hectare; wij telen o.m. aardappels, kastanjes en houden kippen en geiten. Er is een volledig ingerichte kaasmakerij, een groot magazijn voor aardappels en andere groenten, een slachterijtje voor de kippen en er zijn kassen. Wij verkopen onze produkten met name op 4 markten in Bologna en omstreken, maar er zijn ook andere verkoopkanalen. Er zijn nu een honderdtal geiten in een prachtige stal van 500 m2 gebouwd uit lokaal hout op een groot terrein waar ze kunnen grazen. Wij kunnen voor een periode begeleiden en vormen op zowel praktisch als bureaucratisch gebied.

Woonmogelijkheden zijn voorhanden, evenals de mogelijkheden voor het kopen van de naastliggende boerderij. Er zijn mogelijkheden voor subsidie, met name voor jongeren, ook uit het buitenland.

 

Voor meer informatie: of tel ++393351368294 (Berbera van de Vate). 

 

 

Interesse? Neem contact op via:

E-mail
Telefoon
++393351368294

Traktor landgilde