De Zonnegaard

Locatie
Voorst
Wij zoeken
Stagiair
Soort bedrijf
Tuinbouw
Hectare
6
Nevenactiviteiten
Boerderijverkoop
Onze wens

Dit voorjaar komen er twee stageplekken vrij bij de Zonnegaard.

Afgelopen tijd hebben we twee interne stagiair(e)s gehad van de deeltijd Warmonderhof, die dit voorjaar door zullen stromen naar een nieuwe plek.

Wij zijn een biologisch-dynamisch werkend tuinbouwbedrijf (telen op 3,5 ha, totale bedrijfsoppervlak is 6 ha) in de prachtige omgeving van Voorst. Onze groentes verkopen wij in onze boerderijwinkel, twee weekmarkten en via abonnementen. Naast de vollegronds groenteteelt hebben we ook nog twee kassen. 

 

Wij, Thomas en Carlijn, zijn zelf oud-Warmonderhoffers, en wonen met onze 3 dochters op deze schitterende plek, en zijn toegewijd jou komend seizoen zoveel mogelijk te leren over het telersvak, over hoe je je producten kunt verkopen, over andere achtergronden en over b.d.

 

Op de Zonnegaard werken veel stagiair(e)s en vrijwilligers. Naast hard werken ook gezelligheid.

 

Naast de groenteteelt wordt er ook nog bloementeelt verzorgd door Lizet. 

 

Wij zijn een goed gemechaniseerd bedrijf met veel trekkers. Toch hebben we deze winter hiernaast een voorzichtig begin gemaakt met het ons eigen maken van paardentractie. Dit staat nog aan het begin van de ontwikkeling. Maar omdat we er allebei zo enthousiast over zijn, wil ik het toch even noemen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op om je vragen te stellen of een afpraak te maken voor kennismaking.

Interesse? Neem contact op via:

E-mail
Telefoon
0623033719

Traktor landgilde