Bosbessenbedrijf Noorderbos

Locatie
Tiendeveen
Wij zoeken
Medewerker, Mede-ondernemer, Opvolger
Soort bedrijf
bessenteelt
Hectare
14
Onze wens

Biologisch blauwe bessen bedrijf op prachtige plek in Drenthe zoekt meewerkende bedrijfsleider(s) met de ambitie om op termijn de huidige ondernemers op te volgen. We zoeken bedrijfsleiders/ mogelijke opvolgers om de komende jaren mee samen te werken, zodat dit unieke bedrijf op termijn door een nieuwe generatie voortgezet kan worden.

 

Blauwe bessenbedrijf in Drenthe:  meewerkende bedrijfsleider(s) /opvolgers
 

Noorderbos is een biologisch blauwe bessen bedrijf in Tiendeveen, in het zuiden van Drenthe. Het bedrijf is vol in ontwikkeling en werkt samen met collega telers aan innovaties voor de blauwe bessenteelt.  Tegelijkertijd starten wij, Edo en Maria, een traject om op termijn de toekomst van ons bedrijf zeker te stellen met een volgende  generatie.


De 11 hectare blauwe bessen vormen het hart van het bedrijf van totaal 14 hectare.  Naast de verse bessen die in juli en augustus geoogst worden, zijn er unieke producten ontwikkeld die in biologische  speciaalzaken door het hele land verkocht worden: sappen, siropen en diepvriesbessen. Ook zijn we EKO en Demeter gecertificeerd. Zie ook  www.noorderbos.nl.

 

Tiendeveen is een klein dorp met een dorpshuis, een basisschool, een hervormde kerk  en diverse sportverenigingen. Het centrum van Hoogeveen ligt op ongeveer 6 km  en heeft veel voorzieningen zoals NS station, winkels, scholen en ziekenhuis. 

 

Wat verwachten wij van jou? Je wil graag een bedrijf runnen. Je hebt relevante opleiding en ervaring in de land- en tuinbouw en bent handig met techniek. Je bent niet bang voor vuile handen en hard werken. Je bent bereid je verder te bekwamen in teelt, techniek, natuur, logistiek, markt, begeleiden van personeel en administratie. Gezien de omvang en breedte van de werkzaamheden op het bedrijf is er ook ruimte voor twee partners die elkaar kunnen aanvullen.

 

Is dit echt iets voor jou of jullie? Spreekt dit je aan en wil je meewerken en het bedrijf leren kennen?  

Stuur een email met je motivatie en CV naar .

Eerst meer weten? Bel ons, Maria Buitenkamp of Edo Biewinga, op telefoonnummer 0528-340888.

 
Wil je liever eerst eens sparren met Helmer Wieringa, onafhankelijk adviseur bij Landgilde, over opvolging en/of bedrijfsleiderschap op een bedrijf zoals Noorderbos? Helmer is actief betrokken bij de toekomst van Noorderbos. mail: of bel:  06-53447770.

Interesse? Neem contact op via:

E-mail
Telefoon
0528-340888.

Traktor landgilde