Het Wasven

Locatie
Eindhoven
Wij zoeken
Medewerker
Soort bedrijf
Tuinbouw
Hectare
8
Nevenactiviteiten
Zorg, Boerderijverkoop, Recreatie, Natuurbeheer
Onze wens

Vacature: het Wasven zoekt een biologische tuinder

Locatie Eindhoven, 16 -20 uur per week, M/V

Het Wasven is een maatschappelijke onderneming waar vrijwilligers, vakmensen en mensen met een zorgvraag samenwerken. Gezamenlijk runnen wij een biologisch restaurant met terras en zalen, een streekwinkel met bakkerij en branderij en een ecologische tuinderij met natuur- en landschapsbeheer.

Onze tuinderij omvat 8 ha natuurakkers voor de teelt van vergeten rassen tot eigentijdse gewassen.  Maar ook een moes- en kruidentuin, eetbare bloementuin, notengaard, hoogstam fruitgaard en stroken klein fruit.

Wij verbouwen op ecologische wijze, met wissel- en combinatieteelt, weinig grondkering en zware machines en uiteraard zonder bestrijdingsmiddelen, gecontroleerd door SKAL. Vrijwilligers en mensen met een zorgvraag werken volop mee in de tuinderij.

Wie zoeken wij

Het Wasven is vanwege uitbreiding van werkzaamheden op zoek naar een tuinder met kennis en ervaring in (biologische) landbouw. Veelzijdig op kleine schaal, met veel interactie met de gemeenschap. Een teamspeler met communicatieve vaardigheden en affiniteit voor het begeleiden van mensen met een zorgvraag in een bedrijfsmatige context. Je werkt samen met collega’s en zorgcoaches.

Wat vragen wij

Ben je een tuinder met passie voor biologische landbouw en ervaring met het telen van groente, kruiden en fruit? Heb je affiniteit met zorglandbouw en interesse in natuur- en landschapsbeheer? Ben je handig met machines (tractor, maaier e.d.)? Iemand die kan organiseren en functioneert op MBO-plus niveau. Dagen en werktijden in overleg. Het aantal uren kan op termijn uitgebreid worden.

Wat bieden wij

Wij bieden een zelfstandige en afwisselende functie in een unieke omgeving met groei- en opleidingsmogelijkheden. Het team is divers, gemotiveerd en bezig om het Wasven verder te ontwikkelen.

Je sollicitatiebrief met cv graag vóór 1 juli sturen naar . Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alfred van Kempen  (06-20058893).

Interesse? Neem contact op via:

E-mail
Telefoon
06-20058893

Traktor landgilde