Live to Be

Locatie
Almere
Soort bedrijf
Tuinbouw, gezamenlijke tuin en voedselbos
Nevenactiviteiten
Jongerenproject
Onze wens

Tuinder gezocht voor onze zelfvoorzienende community

 

Live-to-Be is op zoek naar een tuinder! Heb jij ervaring in deBiodynamische landbouw? Wil je graag een eigen tuin onder je hoede en wonen ineen community? Dan is Live-to-Be wellicht het paradijs waar jij naar zoekt!

 

Live to be is een community waar we invulling geven aan de nieuwe aarde. We levenLive to be is een community waar we invulling geven aan de nieuwe aarde. We levenharmonie met de natuur en elkaar. Een plek waar jij mag zijn wie je bent. Een plekwaar jij jouw talenten mag inzetten voor het grotere geheel.

 

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een community die zich richt op persoonlijke ontwikkeling, zelfvoorzieningen duurzame bouw. Een transformatie plek en een thuishaven voor jongvolwassenen die op een kruispunt staan in hun leven. We bieden houvast en hoopvoor de nieuwe generatie. Door hen mee te nemen in het reilen en zeilen van decommunity komen zij in verbinding met een diepere laag van zichzelf en ontplooienhun talenten.We leven en werken samen om de gezamenlijke missie te dienen. Ieder draagt bij opeigen wijze.

 

DE TUIN

De tuin en de tunnelkas zijn van Live-to-Be zijn een essentieel onderdeel in decommunity. Niet alleen voor onze voedselvoorziening maar ook als therapeutischonderdeel. Voor de jongvolwassenen die bij Live-to-Be komen is het werken in detuin een belangrijk onderdeel van het aardingsproces. Als tuinder werk je samenmet vrijwilligers en deelnemers in de tuin en neem je ze mee in de wonderen van deplantenwereld.Je vraagt je misschien af waarom wij in het hoogseizoen een tuinder zoeken? Onzehuidige tuinder Sebo vertrekt vanwege een fietsreis voor onbepaalde tijd. Hij laateen goed opgezette tuin achter, jij komt dus aan in een gespreid bedje. Startdatum:1 augustus.

 

 

INSPIRATIEPLEK VOOR DE NIEUWE AARDE

 

Live-to-Be is een bijzondere plek waarwe in verbinding en vrijheid met elkaarsamen leven. We leven volgens 5vernieuwende duurzame facetten;voedselvoorziening, relaties, bouw,economie en zorg. Een holistischeleefwijze anno 2023. Zo dienen weelkaar, de natuur en het grotere geheel.

 

 

WAT VERWACHTEN WIJ?

Ervaring in biologisch tuinieren, bij voorkeur Biodynamisch

Je deelt graag je kennis met anderen (vrijwilligers, deelnemers, in workshops)

Je hebt een gezond zelf reflecterend vermogen

3 dagen per week jouw inzet

Je committeert jezelf voor minimaal 1 jaar

Je bent ondernemend en creatief

Je weet een productieve en mooie tuin voor te zetten

 

 

 

WAT BIEDEN WIJ?

Een woonplek in het hart van de revolutionaire wijk Almere Oosterwold

Biodynamisch eten

Toekomstperspectief voor inkomen vanuit de community

Tijd en ruimte voor een eigen onderneming waarbij je gebruik mag maken van de faciliteiten van Live to Be(groepsruimte, tuin, etc.

 

Voel jij enthousiasme en wil jij het avontuur met jezelf en ons aangaan? Stuur ons een motivatiebrief en je CV naar . Wie weet tot snel!

Interesse? Neem contact op via:

E-mail

Traktor landgilde