landgilde activiteit

Activiteitgegevens

Startdatum: vrijdag 08 maart 10:00
Locatie: Wageningen
Kosten: 595,- excl. btw/pp, 40% korting voor (bedrijfs-)partners

 

Heb je plannen voor een eigen biologisch of multifunctioneel boerenbedrijf? Ben je bezig met bedrijfsopvolging van je ouders of van anderen? Zoek je naar handvatten hoe je dat moet aanpakken? Volg deze leergang, met als resultaat: je eigen, concrete bedrijfsplan. 

 

Inhoud van de training

In de leergang beginnen de trainers bij jouw uitgangspositie, en werk je onder begeleiding van ervaren bedrijfsadviseurs en coaches stapsgewijs toe naar het concretiseren van je eigen plan. Je gaat in gesprek over o.a. bedrijfssamenstelling, samenwerken en rechtsvormen, financiering, marketing en afzet, en gezin/wonen.

 

Er is ook aandacht voor de meer persoonlijke thema’s zoals: wat wil ik eigenlijk precies en waarom? Waar ben ik goed in en wat vind ik leuk? Hoe zit jij in elkaar en wat voor bedrijfsvoering past daarbij? De uitkomst van het traject is dat je een bedrijfsplan hebt liggen waarmee je naar de bank kunt, en/of een concreet persoonlijk leerplan waarmee je de komende jaren naar een eigen bedrijf toegroeit.

 

Voor vragen, neem contact op via


Trainingsdagen: 4 vrijdagen: 8 en 22 maart, 5 en 26 april


Trainers: Maria van Boxtel en Linde van der Knaap
Aantal deelnemers: maximaal 25 personen (volgorde op datum van aanmelding). De training gaat van start bij een minimum van 12 inschijvingen.

 

Aanmelden

Traktor landgilde

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuwste ‘vraag en aanbod’ en Landgilde activiteiten.